21.12.2022

Noderīgi triki ātrākai aizdevuma saņemšanai

 

Lai kāda būtu situācija – esi uzgājis labu piedāvājumu ilgi plānotam pirkumam, nepieciešama steidzama medicīniska palīdzība tuviniekam vai kas cits – patēriņa kredīts ir ātrs un vienkāršs risinājums, kas var palīdzēt. Šajā rakstā esam apkopojuši dažus trikus, kas palīdzēs kredītu saņemt ātrāk.

Ko darīt, ja ātri nepieciešams ilgtermiņa aizdevums?

Tirgū valda viedoklis, ka ilgtermiņa aizdevumi tiek izsniegti tikai dzīvokļa iegādei vai lieliem pirkumiem, piemēram, automašīnai. Nebūt ne – par ilgtermiņa aizdevumiem tiek saukti arī visi patēriņa kredīti, kas tiek atmaksāti ilgāk nekā viena gada laikā.

Ilgtermiņa aizdevuma naudu var izmantot dažādām vajadzībām. Vispopulārākais mērķis ir mājokļa atjaunošanai. Patēriņa kredīts ļauj ne tikai veikt kosmētisko vai kapitālo remontu, bet arī atjaunot apkures sistēmu, apmaksāt renovācijas izmaksas, iegādāties sadzīves tehniku vai jaunas mēbeles. Bieži nauda tiek izmantota arī automašīnas iegādei vai auto remontēšanai, medicīnas pakalpojumu un rehabilitācijas izdevumu segšanai un pat svētku organizēšanai vai atvaļinājumam. Atšķirībā no līzinga, patēriņa kredīts nav paredzēts viena konkrēta priekšmeta iegādei, jo tas ļauj naudu izmantot dažādos veidos.

Ilgtermiņa kredīta nepieciešamības gadījumā jebkurā laikā vari vērsties pie mums! Aizpildot pieteikumu internetā, Tavu pieteikumu izskatīsim ne tikai ātri (vienas darba dienas laikā), bet arī sniegsim daudzas citas priekšrocības. Visā aizdevuma periodā mūsu klienti vienu reizi var izmantot kredīta brīvdienas un maksājumu atlikt par vienu mēnesi. Tāpat mēs sniedzam iespēju aizdevumu atmaksāt pirms termiņa, nemaksājot nekādus papildu maksājumus. Izmantojot kredītu, nav nepieciešams iesniegt pirkumu kvītis, faktūrrēķinus vai citus pirkuma apstiprinājuma dokumentus.

Ko darīt, ja steidzami nepieciešams īstermiņa aizdevums?

Par īstermiņa aizdevumu parasti tiek saukts aizdevums, kura atmaksas periods nav garāks par vienu gadu. Tāpat kā ilgtermiņa kredīta gadījumā, īstermiņa aizdevuma naudu iespējams izmantot dažādām vajadzībām. Arī šajā gadījumā nav nepieciešams uzglabāt pirkumu apstiprinošos dokumentus, un aizņemto summu iespējams izlietot tā, kā visvairāk nepieciešams. Mēs ātro aizdevumu izsniedzam visiem Latvijas iedzīvotājiem, kas atbilst TF Bank definētajiem kritērijiem. Pirmkārt, pieteikumu aizdevumam var iesniegt jebkura persona vecumā no 22 gadiem. Otrkārt, aizdevuma saņēmējam jāsaņem pastāvīgi ienākumi Latvijā. Aizdevumu izsniedzam arī pašnodarbinātajiem, kas strādā saskaņā ar individuālas darbības vai uzņēmējdarbības izziņu (tādā gadījumā būs jāiesniedz papildu dokumenti – bankas konta izraksts, uzņēmējdarbības vai individuālās darbības izziņa, ienākumu un izdevumu dokumenti).

Tas, vai aizdevuma summa tiks izsniegta, ir atkarīgs no individuālajiem rādītājiem: ienākumiem, to stabilitātes, vecuma, ģimenes stāvokļa, kredītvēstures un iepriekšējiem aizņēmumiem. Svarīgākais ir tas, lai vēlamā aizdevuma mēneša maksājums nepārsniegtu 40 procentus no mēnesī gūtajiem ienākumiem, atņemot saistības (atkarībā no ģimenes stāvokļa un kredīta mērķa, šī summa var būt arī mazāka – līdz 20 procentiem no gūtajiem ienākumiem).

Prognozējamo aizdevuma mēneša maksājumu iespējams uzzināt, izmantojot aizdevuma kalkulatoru. Mūsu mājaslapā, izvēloties vēlamo aizdevuma veidu, labajā pusē redzams aizdevuma kalkulators, kurā ievadot nepieciešamo aizdevuma summu un termiņu, zemāk būs redzama prognozējamā mēneša maksa. Svarīgi saprast, ka šī nav galējā summa – precīzs mēneša maksājums ir atkarīgs no personīgajiem rādītājiem un būs zināms pēc pieteikuma izskatīšanas.

Triki, kas palīdzēs aizdevumu saņemt ātrāk

Lai gan lielākā daļa aizdevumu izsniedzēju piedāvā visai līdzīgus aizdevuma izsniegšanas nosacījumus, ir daži triki, kas palīdzēs aizdevumu pie mums saņemt ātrāk.

  • Pieteikumu aizdevumam pildi internetā. Pieteikuma pildīšana internetā ļaus ātri un ērti iesniegt visus pieteikuma izvērtēšanai nepieciešamos datus un informāciju par sevi.
  • Savu identitāti apstiprini ar mobilā paraksta vai “Smart-ID” lietotnes palīdzību, tas nodrošinās atrāku atbildes saņemšanu.
  • Aizdevuma pieteikumu iesniedz darba laikā, tad Tavu pietiekumu uzreiz izskatīsim un, ja viss būs kārtībā, arī apstiprināsim tajā pašā dienā.
  • Izvēlies elektronisko līguma parakstīšanu. To vari izdarīt, izmantojot mobilo parakstu vai “Smart-ID” lietotni. Ja līgums tiks parakstīs līdz plkst. 16.00 darba dienā un iesniegtie dati par esošajām saistībām un gūtajiem ienākumiem būs precīzi, nauda Tavā kontā nonāks jau tajā pašā dienā.

Jautājumu gadījumā nekautrējieties vērsties pie mūsu konsultantiem, kuri ātri atbildēs uz visiem Tev interesējošiem jautājumiem. Tos vari uzdot sūtot e-pastu uz info@tfbank.lv vai zvanot uz numuru +371 66 090 800. Mūsu klientu apkalpošanas centrs strādā katru darba dienu no plkst. 9.00 līdz 18.00. Uz jautājumiem, kas uzdoti ar e-pasta starpniecību nedēļas nogalē un svētku dienās, atbildi sniegsim nākamajā darba dienā.