02.02.2023

Mini aizdevums  

Īsteno vēlmes, izmantojot iespējas! Neatkarīgi no tā, vai meklē iespēju atsvaidzināt savu mājokli, attīstīt jaunu hobiju vai vēlies doties nelielā atvaļinājumā, mini aizdevums ir lielisks veids, kā īstenot savus sapņus.

Mini aizdevums dažādiem mērķiem

TF Bank piedāvā kredītus no 500 EUR līdz pat 15 000 EUR. Šo aizdevumu var izmantot visdažādākajos veidos: mājas remontam vai auto bojājumu gadījumā, nepieciešamiem medicīnas pakalpojumiem vai vienkārši atvaļinājumiem. Tev nebūs jāpamato izvēlētie naudas tēriņi - mēs neprasām iesniegt pirkuma čekus vai rēķinus.

Svarīgi zināt, ka patēriņa kredītam nav nepieciešama sākotnēja iemaksa: pretēji aizdevumam, patēriņa kredīta naudu var izmantot uzreiz, bez iepriekšējiem uzkrājumiem. Savukārt, aizdevumu vienmēr var atdot pirms termiņa bez papildu maksas. Visā kreditēšanas laikā ir iespējams izmantot arī kredītbrīvdienas – vienu reizi atlikt maksājumu uz vienu mēnesi (par to nepieciešams informēt banku pa e-pastu info@tfbank.lv).

Tiem, kuri meklē īpašos piedāvājumus, ieteicams pastāvīgi sekot līdzi kredītu sniedzējiem. Par labākajiem piedāvājumiem parasti tiek paziņots e-pasta izsūtnēs, sociālajos tīklos vai kredītu sniedzēju mājaslapās.

Kas var saņemt mini aizdevumu?

Mini patēriņa kredītu var saņemt ikviens Latvijas iedzīvotājs vecumā no 22 līdz 75 gadiem, kurš katru mēnesi saņem oficiālus pastāvīgus ienākumus. Pats galvenais, lai summa, kuru vēlies aizņemties, nepārsniedz 40 procentus no Taviem ienākumiem, neskaitot visas atlikušās finansiālās saistības (maksājumus vai nokavējuma procentus par citiem kredītiem, līzinga līgumiem).

Ātrais mini aizdevums internetā

Vienkāršākais veids, kā aizņemties nelielu naudas summu, ir aizpildīt pieteikumu tiešsaistē. To var izdarīt tfbank.lv mājaslapā, izvēloties sev vēlamo aizdevuma veidu. Lapas labajā pusē esošajā kalkulatorā norādi vēlamo aizdevuma summu un termiņu un kalkulatora apakšā redzēsi prelimināro ikmēneša maksājumu. Ja šī summa un aizdevuma nosacījumi Tev šķiet piemēroti, turpini, spiežot pogu ”Pieteikties”.

Jaunā logā lūgsim pieslēgties, izmantojot mobilo parakstu vai Smart-ID lietotni. Turpinot Tev būs jāiesniedz savi personas dati: vārds, uzvārds, kontaktinformācija, ģimenes stāvoklis, ienākumi un pašreizējās saistības. Visi šie dati ļaus mums saprast, vai varam piešķirt Tev vēlamo kredītu. Visbeidzot, būs jāapliecina, ka piekrīti privātuma un datu aizsardzības politikai, un jāapstiprina sava identitāte. Savu identitāti varēsi apstiprināt, izmantojot mobilo parakstu, Smart-ID lietotni vai veicot bankas pārskaitījumu 1 centa apmērā uz mūsu kontu. Pēc identitātes apstiprināšanas ar pārskaitījumu, mēs atbildi uz pieteikumu sniegsim 1 darba dienas laikā - par to informēsim pa telefonu vai e-pastu. Svarīgi izcelt, ka ja izvēlējies identitātes verifikāciju ar parakstu vai Smart-ID lietotni, atbildi saņemsi daudz ātrāk.

Ja piedāvātie kredīta nosacījumi Tev būs pieņemami, atliek vien parakstīt līgumu. To varēsi izdarīt elektroniskā veidā (ar mobilo parakstu vai Smart-ID lietotni) vai fiziski (līgumu tiks nosūtīts ar DPD kurjeru). Pēc līguma parakstīšanas nauda Tavā kontā nonāks ļoti ātri, 1 darba dienas laikā.

Ātrais mini kredīts pa tālruni

Lai gan TF Bank šobrīd nepiedāvā iespēju saņemt kredītu pa tālruni, bet mēs darām visu iespējamo, lai aizdevuma saņemšanas process būtu pēc iespējas vienkāršāks. Tāpēc katru darba dienu no 9:00 līdz 18:00 varat zvanīt mums pa tālruni 66 090 800 un mūsu konsultanti palīdzēs ikvienā aizdevuma pieteikšanās procesa solī.