09.02.2023

Aizdevums mājokļa remontam

Pietiek tikai ar dažiem mājokļa uzlabojumiem, lai atsvaidzinātu skatu uz ikdienas dzīvi! Ja jau sen plānojat remontu savam mājoklim, bet neesat uzkrājuši nepieciešamo naudas summu – mums ir lielisks risinājums! Kopā ar TF Bank, izvēlies vairs negaidīt, jo tikai 1-2 darba dienu laikā mēs varam palīdzēt nokārtot aizdevumu mājokļa atjaunošanai!

 

Kas ir aizdevums mājokļa remontam un kā to var izmantot?

Aizdevums mājokļa atjaunošanai parasti ir tas pats patēriņa kredīts. Tas nozīmē, ka izmantot šo ātro finansiālo palīdzību ir ārkārtīgi vienkārši: šāda veida aizdevumam nav nepieciešama ķīla vai kredīta izmantošanas pamatojums. Jums nav jāievāc informācija par iegādātajiem pirkumiem, jākrāj rēķini vai pirkuma čeki.

Parasti mājokļa atjaunošanas līdzekļi tiek atvēlēti kosmētiskajam vai kapitālajam remontam. Ar patēriņa kredītu no 500 EUR līdz  15 000 EUR iespējams palielināt sava mājokļa vērtību vai vienkārši atsvaidzināt vidi, kurā dzīvojat. Speciālisti uzskata, ka remonta izmaksas parasti sākas no 70 eiro par kvadrātmetru. Tas nozīmē, ka standarta 2-3 istabu dzīvokļa remontam var būt nepieciešami 4000-6000 EUR. Ja darbu pusceļā jūtat, ka nepietiek līdzekļu, tos varat aizņemties papildus, mēnesi pēc pirmā aizdevuma izsniegšanas.

Naudas summu var izmantot arī neliela nekustamā īpašuma iegādei vai būvniecībai, piemēram, nelielai garāžai vai noliktavas telpai. Tāpat populāri ir ātrā kredīta naudu atvēlēt sadzīves tehnikas iegādei un mājas apkures sistēmas atjaunošanai. Patēriņam paredzēts kredīts parasti ir ērtāks un ātrāks risinājums nekā līzings: tam nav nepieciešama sākotnējā iemaksa, turklāt naudu var izmantot dažādiem mērķiem, ne tikai kādas konkrētas preces iegādei.

 

Vai nepieciešams konsultēties par mājokļa aizdevumu?

Mēs uzskatām, ka ja jums ir kādi jautājumi, vienmēr ir vērts konsultēties. Profesionāli konsultanti var ne tikai palīdzēt novērtēt nepieciešamo aizdevuma summu, bet arī palīdzēt noteikt, vai spēsiet šo naudu atmaksāt vēlamajā termiņā. Vissvarīgākais ir nepārslogot sevi: nepareiza finanšu saistību izpilde var negatīvi ietekmēt jūsu kredītvēsturi vai sadārdzināt kredītus, kurus vēlaties saņemt vēlāk.

 

Konsultācija mājokļa kredīta jautājumos internetā vai pa telefonu

Lai uzzinātu vairāk par iespēju saņemt aizdevumu mājokļa remontam, nav obligāti jādodas uz kredītbiroju. Vairāk par aizdevuma veidu var uzzināt tfbank.lv mājaslapā vai sazinoties ar TF Bank konsultantiem pa tālruni 66 090 800. Konsultāciju varam sniegt katru darba dienu no pulksten 9.00 līdz 18.00.

Ja nolemjat saņemt aizdevumu mājokļa remontam, pieteikumu par šī kredīta saņemšanu varat aizpildīt internetā. TF Bank mājaslapā izvēlieties lapu “Kredīts remontam” un labajā pusē esošajā kalkulatorā norādiet vēlamo summu un atmaksas termiņu. Zemāk esošajā lodziņā uzreiz redzēsiet kredīta prelimināro ikmēneša maksājumu. Šis rādītājs var palīdzēt izlemt, vai spēsiet samaksāt nepieciešamo naudas summu. Ja nosacījumi ir pieņemami, noklikšķiniet uz pogas “Pieteikties”.

Pieteikumu var aizpildīt, pieslēdzoties ar mobilo parakstu, Smart-ID lietotni vai turpinot bezsaistē. Pēc pogas “Pieteikties” nospiešanas jebkurā gadījumā būs jāaizpilda visi kredīta izsniegšanai nepieciešamie personas dati: vārds, uzvārds, personas kods, ģimenes stāvoklis, kontaktinformācija, ienākumi un finansiālās saistības. Visi šie dati palīdzēs mums novērtēt, vai esi spējīgs atmaksāt vēlamo naudas summu.

Pēc datu aizpildīšanas nepieciešams apstiprināt savu identitāti. To var izdarīt, izmantojot mobilo parakstu, Smart-ID lietotni vai internetbanku, veicot 1 centa pārskaitījumu uz norādīto kontu. Ņemiet vērā, ka pēc identitātes verifikācijas ar mobilo parakstu vai Smart-ID lietotni atbildi saņemsiet visātrāk.

Ja apstiprini savu identitāti ar Smart-ID vai mobilo parakstu, un mums nav nepieciešami papildu precizējumi par aizpildītajiem datiem, uzreiz redzēsiet mūsu aizdevuma piedāvājumu. Ja esi veicis bankas pārskaitījumu viena centa apmērā, mēs Tevi informēsim par aizdevuma un atmaksas noteikumiem pa e-pastu vai pa telefonu. Līgumu ar TF Bank varēsi parakstīt elektroniski (tāpat kā apliecinot savu identitāti) vai fiziski - līgumu uz darba vietu, vai mājām, nogādās DPD kurjers. Pēc līguma parakstīšanas nauda Tev tiks izmaksāta tajā pašā vai nākamajā darba dienā.

Ja jums ir papildu jautājumi, mēs ar prieku atbildēsim uz tiem darba dienās no 9.00 līdz 18.00, pa e-pastu info@tfbank.lv vai pa tālruni 66 090 800.