25.04.2023

Kā saņemt naudas aizdevumu?

Sper soli tuvāk savai sen lolotajai iecerei! Patēriņa aizdevumu Tavu mērķu realizēšanai iespējams saņemt pavisam vienkārši un ātri, nemaz neizejot no mājām. Noslēdz līgumu attālināti – aizdevumu saņem tajā pašā vai nākamajā darba dienā.

Ātrie aizdevumi visiem mērķiem: mājoklim, auto, studijām

Patēriņa aizdevumu var izmantot dažādiem mērķiem. Viens no populārākajiem izmantošanas veidiem ir mājokļa atjaunošana. Aizdevumu var izmantot nekustamā īpašuma iekārtošanai, rekonstrukcijai, remontam, sadzīves tehnikas atjaunošanai, apkures sistēmas modernizācijai vai mājokļa siltināšanai.

Ne mazāk populārs iemesls patēriņa aizdevuma izvēlē − automašīna. Ātro aizdevumu var izmantot jaunas automašīnas iegādei vai jau esošās mašīnas remontam.

Aizdevumu ļoti bieži investē arī studijās vai biznesa veidošanā. Aizdevums studijām var segt ne tikai studiju izmaksas, bet arī uzturēšanās izdevumus.

Kā uzzināt, vai vari saņemt aizdevumu?

Lai saņemtu TF Bank patēriņa aizdevumu, vispirms ir jāatbilst minimālajiem kritērijiem:

saņēmējam jābūt vismaz 22 gadus vecam,

saņēmējam jāsaņem oficiāli pastāvīgi ienākumi un jābūt vismaz 4 mēnešu darba pieredzei.

Papildu iepriekš minētajam, tiek ņemti vērā vēl daudzi citi mainīgie lielumi: ienākumi, ģimenes stāvoklis, saistības, kredītvēsture u.c. Precīzu atbildi par to, vai vari saņemt aizdevumu, iegūsi pēc aizdevuma pieteikuma aizpildīšanas. 

Kā saņemt aizdevumu?

Mūsdienās pieteikties patēriņa aizdevumam var ar dažiem klikšķiem tiešsaistē. Vispirms TF Bank mājaslapā izvēlies, kurš aizdevuma veids Tevi interesē. Lapas labajā pusē esošajā kalkulatorā atzīmē nepieciešamo aizdevuma summu un tā termiņu. Pārbaudi, vai Tevi apmierina šāda ikmēneša maksājuma summa, un tad spied pogu ”Pieteikties”.

Tālāk Tev būs jāievada savi personas dati un jāapliecina identitāte. Atkarībā no pieteikuma aizpildīšanas laika, aizdevumu iespējams saņemt tajā pašā vai nākamajā darba dienā. Ja atbildīsi TF Bank prasībām, atbildi saņemsi e-pastā vai telefonā. Tālāk atliek vien parakstīt līgumu, to vari izdarīt tiešsaistē (izmantojot Smart-ID lietotni) vai fiziski (līgums tiks nosūtīts ar DPD kurjeru starpniecību).

Vai Tev ir kādi papildu jautājumi? Sazinies ar mums e-pastā info@tfbank.lv vai pa tālruni 66 090 800. Sniegsim personīgu konsultāciju un atbildēsim uz visiem jautājumiem bez maksas.